Krachtige vervoersmiddelen

Rijbewijs B

Alles is omniumverzekerd

Paarden vervoeren in Oost-Vlaanderen

Wilt u uw paarden vervoeren op een veilige manier in Oost-Vlaanderen? Het paardenvervoer van Paardentransport Hillaert Kurt in Oost-Vlaanderen kan u daar bij helpen. Wij verhuren diverse trailers en camionettes waarmee het vervoer van uw paarden in Oost-Vlaanderen zonder problemen lukt. Al onze voertuigen zijn omniumverzekerd en van de beste kwaliteit zodat u erop kunt vertrouwen dat u uw paarden veilig kunt vervoeren in Oost-Vlaanderen of ergens anders.

trailer

Voor vragen neem nu contact met ons op!

Paarden vervoeren met aangepaste trailers in Oost-Vlaanderen

Bij Paardentransport Hillaert Kurt kunnen wij u helpen met de huur van verschillende paardentrailers. Heeft u een paardencamionette met een hengsten-uitvoering nodig voor het vervoeren van uw paarden in Oost-Vlaanderen? Of verkiest u een paardenvrachtwagen met een mobilhome uit ons assortiment in Oost-Vlaanderen voor uw paardentransport? Bij ons in Oost-Vlaanderen heeft u een ruime keuze aan trailers waardoor u gegarandeerd een gepast voertuig voor uw paardenvervoer vindt.

Trailers voor paardenvervoer in Oost-Vlaanderen

Wij verhuren in Oost-Vlaanderen enkel krachtige voertuigen waarmee u zonder problemen paarden kunt vervoeren. Dankzij onze nieuwe en kwalitatieve vervoersmiddelen van het merk Renault bereiken uw dieren veilig hun bestemming. Al onze trailers en camionettes zijn omgebouwd door Barbot of Theault en zorgen voor een vlot paardentransport in Oost-Vlaanderen en ruime omgeving. Iedereen met een rijbewijs B mag onze voertuigen besturen.

Vervoer van paarden in veilige en krachtige trailers in Oost-Vlaanderen

Uw paardenvervoer gaat altijd vlot met de voertuigen van Paardentransport Hillaert Kurt in Sint-Kruis-Winkel, nabij Gent in Oost-Vlaanderen. Al onze klanten zijn steeds zeer tevreden van het paardenvervoer dat ze met onze trailers uitvoeren. Wij zorgen steeds voor een voordelige prijs die afhankelijk is van het model en het aantal kilometers dat u met ons voertuig rijdt. Sinds kort verhuren wij onze trailers en camionettes niet alleen voor één dag of een weekend, maar ook voor een langere periode. Per dag zit er tweehonderd kilometer in de prijs inbegrepen. Wanneer u een langere afstand wilt afleggen, moet u een meerprijs betalen.

Huur nu uw paardentransport in Oost-Vlaanderen

Huur voor al uw paardenvervoer een trailer of camionette van Paardentransport Hillaert Kurt in Oost-Vlaanderen. Bereik ons via het online contactformulier. Als u graag nog meer informatie had gewenst of nog specifieke vragen heeft over het vervoeren van paarden, kunt u telefonisch contact opnemen met ons in Oost-Vlaanderen via 0491 73 21 04 of via het e-mailadres kurt.hillaert1@telenet.be.

Contactformulier

Stel hier uw vraag of vraag gratis uw offerte.

"*" indicates required fields