Krachtige vervoersmiddelen

Rijbewijs B

Alles is omniumverzekerd

Paardencamionette huren in Oost-Vlaanderen

Wilt u een paardencamionette huren in de omgeving van Oost-Vlaanderen? Wij hebben in Gent niet alleen een paardencamionette te huur, al dan niet met een trekhaak, maar u kunt bij ons in Oost-Vlaanderen ook terecht om een paardenvrachtwagen te huren. Paardentransport Hillaert Kurt verhuurt allerlei voertuigen waarmee u vlot en eenvoudig paarden kunt vervoeren. Onze vervoersmiddelen zijn altijd omniumverzekerd waardoor u met een gerust hart uw dieren veilig kunt transporteren.

trailer

Voor vragen neem nu contact met ons op!

Paardencamionette met trekhaak huren in Gent, Oost-Vlaanderen

Een paardencamionette met of zonder trekhaak huren lukt bij ons in Sint-Kruis-Winkel, nabij Gent in Oost-Vlaanderen, aan een voordelige prijs. Uiteraard hangt het tarief altijd af van het type paardencamionette dat u wilt huren en voor hoe lang u het voertuig in Oost-Vlaanderen wilt huren. Per dag zit er tweehonderd kilometer inbegrepen in de prijs. Wanneer u meer kilometers moet afleggen met de paardenvrachtwagen of paardencamionette met trekhaak moet u een meerprijs betalen als u die bij ons in Gent, Oost-Vlaanderen wilt huren. Iedereen met een rijbewijs B kan een paardentrailer die bij ons te huur staat, besturen.

Paardencamionette te huur in Oost-Vlaanderen

De paardencamionette met of zonder trekhaak die u bij ons in Gent, Oost-Vlaanderen, kunt huren, alsook onze paardenvrachtwagen zijn van het merk Renault. De wagens zijn door Barbot of Theault omgebouwd tot aangepaste paardentrailers. Perfect dus voor paardenliefhebbers die hun dieren op een veilige, maar toch comfortabele manier willen vervoeren. Wij hebben ook een paardencamionette met hengsten-uitvoering die u kunt huren bij ons in Oost-Vlaanderen, maar dus ook andere modellen zoals een paardenvrachtwagen met mobilhome die wij ook te huur hebben staan.

Huur een paardenvrachtwagen aan een correcte prijs

Bent u overtuigd om bij ons in Gent, Oost-Vlaanderen, een paardencamionette, al dan niet met een trekhaak, of een paardenvrachtwagen te huren? Neem dan snel contact op via het online contactformulier en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen. Dankzij ons kunt u er zeker van zijn dat uw paarden op een veilige manier op hun bestemming worden gebracht. Al onze voertuigen zijn van de beste kwaliteit en zijn krachtig genoeg om de dieren te vervoeren. Als u graag nog meer informatie wenst, kunt u ons altijd bellen op het nummer 0491 73 21 04 of mailen naar kurt.hillaert1@telenet.be.

Contactformulier

Stel hier uw vraag of vraag gratis uw offerte.

"*" indicates required fields