Krachtige vervoersmiddelen

Rijbewijs B

Alles is omniumverzekerd

Verhuurprijzen voor paardencamionettes in Oost-Vlaanderen

Paardentransport Hillaert Kurt vraagt steeds eerlijke verhuurprijzen voor zijn paardencamionettes in regio Gent in Oost-Vlaanderen. Ons bedrijf biedt diverse trailers en paardenvrachtwagens aan die u kunt gebruiken voor uw paardenvervoer. Wij verhuren onze voertuigen zowel voor één dag, als voor weekends of meerdere dagen. We bieden een vlotte service en zorgen voor krachtige vervoersmiddelen met een goed rijcomfort.

trailer

Voor vragen neem nu contact met ons op!

Eerlijke en voordelige verhuurprijzen voor paardencamionettes in Oost-Vlaanderen

Ons bedrijf in Sint-Kruis-Winkel, nabij Gent, zorgt ervoor dat u steeds paardencamionettes kunt gebruiken in Oost-Vlaanderen tegen eerlijke verhuurprijzen. Wij proberen steeds een voordelige prijs aan te bieden zodat u zeker nooit te veel betaalt. De prijzen zijn steeds afhankelijk van het model dat u huurt, hoeveel kilometer u moet afleggen en voor hoelang u het voertuig wilt gebruiken. Sinds kort kunt u onze trailers en camionettes voor paardenvervoer voor een langere tijd gebruiken, maar ook daar vragen we bij ons bedrijf in Gent te Oost-Vlaanderen steeds democratische verhuurprijzen voor.

Verschillende modellen en merken

De verhuurprijzen die wij bij Paardentransport Kurt Hillaert in Gent, Oost-Vlaanderen vragen, zijn afhankelijk van welk model uit ons gamma aan paardencamionettes u nodig heeft. Wij verhuren camionettes van het merk Renault die door Barbot of Heault omgebouwd zijn naar paardentrailers. We kunnen u verzekeren dat onze voertuigen voor paardentransport steeds krachtig genoeg zijn zodat u zonder moeite uw paarden eenvoudig kunt vervoeren.

Stel gerust al uw vragen

Voor de meeste trailers die u bij ons kunt huren, is het voldoende om een rijbewijs B te hebben om met de voertuigen de rijden. Als u met ons bedrijf in Oost-Vlaanderen contact opneemt, bespreken wij graag de verschillende verhuurprijzen van onze paardencamionettes in de regio Gent. Vul dus snel het contactformulier in op onze homepagina, bel naar 0491 73 21 04 of mail naar kurt.hillaert1@telenet.be voor meer informatie.

Contactformulier

Stel hier uw vraag of vraag gratis uw offerte.

"*" indicates required fields