Krachtige vervoersmiddelen

Rijbewijs B

Alles is omniumverzekerd

Vervoer van hengsten in Gent

Zoekt u een trailer om het vervoer van uw hengsten mogelijk te maken in de buurt van Gent? Bij paardentransport Hillaert Kurt in Sint-Kruis-Winkel dichtbij Gent kunt u terecht voor het vervoer van uw hengsten in een camionette met een hengsten-uitvoering. Als u een trailer huurt, kunt u erop rekenen dat u uw paarden veilig op hun bestemming brengt. Onze voertuigen zijn krachtig en zorgen tegelijk voor een comfortabele rit.

trailer

Voor vragen neem nu contact met ons op!

Vervoer van hengsten in Gent en Oost-Vlaanderen

Heeft u vervoer nodig voor uw hengsten in de regio Gent, Oost-Vlaanderen? Denk dan eens aan onze aangepaste camionette met hengsten-uitvoering die u bij ons in Oost-Vlaanderen kunt huren aan een voordelige prijs. Wij beschikken daarnaast ook over diverse andere trailers en paardencamionettes zodat u uw dieren veilig kunt vervoeren. Onze voertuigen zijn altijd omniumverzekerd waardoor u met een gerust hart de baan op kunt. Als u bij ons een voertuig wilt huren om uw hengsten te vervoeren in regio Gent en Oost-Vlaanderen is het voldoende als u over een rijbewijs B beschikt.

Een camionette met hengsten-uitvoering huren in Oost-Vlaanderen

Bij paardentransport Hillaert Kurt in Oost-Vlaanderen kunt u niet alleen een camionette met hengsten-uitvoering huren, maar ook bijvoorbeeld trailers of een paardenvrachtwagen met mobilhome. Afhankelijk van waarvoor u het voertuig nodig heeft, kunt u dus het aangepaste vervoer kiezen. De verhuurprijzen van de voertuigen zijn afhankelijk van welk model u wilt huren en voor welke periode u het voertuig nodig heeft. U kunt bij ons vervoersmiddelen huren voor één dag, een weekend of een langere periode. Wij helpen bij het vervoeren van uw hengsten in regio Gent en Oost-Vlaanderen.

Huur het voertuig dat u nodig heeft

Heeft u een paardencamionette met hengsten-uitvoering nodig of wilt u een ander type voertuig om uw hengsten te vervoeren in de regio Gent en Oost-Vlaanderen? Bij ons kunt u alles huren aan voordelige tarieven. Neem contact op met ons via het online contactformulier op de homepagina, bel naar 0491 73 21 04 of mail naar kurt.hillaert1@telenet.be en stel al uw vragen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

Stel hier uw vraag of vraag gratis uw offerte.

"*" indicates required fields